Руководство Школе

Горан Станојевић

Генерални директор школе

Генерални директор наше школе; професор разредне наставе. У настави, са ђацима - осведочено тактичан и вредан педагог, сада на директорској позицији - правдољубив, ажуран и сараднички настројен, први међу једнакима. Достојанствен и достојан вођа нашег сложног тима.

Бојан Милић

Помоћник директора у Житорађи

Први помоћник генералног директора у матичној школи у Житорађи (од 2009. године): професор информатике и опште-техничког образовања. ИКТ зналац, неуморни радохоличар, човек од идеје. Највећи капитал је његов имиџ у колективу - одан пријатељ, пажљив колега и правичан шеф. Главни администратор школског сајта, школски координатор за електронски дневник, одговорна особа у школи за информациони систем ДОСИТЕЈ, школски администратор за корисничке налоге MS licence 365.

Миљана Станковић

Помоћник директора у Пејковцу

Руководилац осморазредне школе у Пејковцу (и припадајућих четвороразредних одељења); професор срспког језика и књижевности (Филозофски факултет у Нишу). Водитељ домаћих културних дешавања, промотер локалне културе и традиције; лектор и рецезент. Посвећен педагог и колега.

Сандра Калеци

Помоћник директора у Доњем Црнатову

Руководилац осморазредне школе у Доњем Црнатову и четири истурена одељења (од школске 2010/2011. године), професор енглеског језика. Хуманиста и посвећеник, одличан организатор и брижан педагог и колега. Хоби – хортикултура (узгајање цвећа) што је видљиво и по оплемењеном ентеријеру саме школе.

Миљана Стојиљковић

Помоћник директора у Дубову

Помоћник генералног директора, руководилац осморазредне школе у Дубову . По струци – професор књижевности и српског језика, мастер компаративне књижевности (Филозофски факултет у Нишу). Мимо професуре, писац, новинар, есејиста и књижевни рецезент, објављивана и награђивана. Креативац и ентузијаста у раду са децом, колегама и људима, свеузев. Непоправљиви оптимиста и алтруиста.